|
13:49
Den Haag | Dhoehr
gebedstijdMiddel 13gebedstijd
Middel 7
03:49
Middel 6
05:19
Middel 5
13:49
Middel 2
18:06
Middel 4
22:04
Middel 3
23:34
Alle gebedstijden
Als Corona kon spreken…

Beste mensheid,

Het is denk ik niet nodig om mezelf te introduceren. De hele wereld spreekt over mij, is in lockdown vanwege mij en verkeert continu in stress door mij. In tegenstelling tot velen van jullie, heb ik geen tijd te verliezen. Ik kom dus gelijk ter zake en deel enkele zaken over mezelf die de media je niet zullen melden.

Ik maak geen onderscheid tussen mensen; jong of oud, ziek of gezond, praktiserend of anderszins. Beschuldig mij niet van hardvochtigheid. Ik volg simpelweg de bevelen van de Almachtige Heer Die mij heeft vrijgelaten.

Ik ben degene die tirannieke regeringen bezighoudt van het verder onderdrukken van hun moslim minderheid. Ik ben degene die de 21-eeuwse farao’s vernedert en de ruggengraat van arrogantie in elk van hen brak. Ik ben degene die de plaatsen van alcohol, ontucht, gokken en roken sloot en elke gebruiker van rente beangstigt. Ik ben degene die de niet-gelovige achter gesloten deuren lastig valt, aangezien hij nu alles waar hij ooit voor stond in twijfel trekt. Ik ben degene die het hart van elke zondaar vrees inboezemt en hem in de hoek van spijt druk. Ik ben de herinnering dat moreel verval niet plaatsvindt zonder vergelding. Ik ben hier trots op. Ik zal hier geen excuses voor maken. Schande voor de verharde harten van de mens die mij nodig hebben als een herinnering.

Lees hier het hele artikel

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter