|
03:48
Den Haag | Fadjr
gebedstijdMiddel 13gebedstijd
Middel 7
03:48
Middel 6
05:17
Middel 5
13:50
Middel 2
18:07
Middel 4
22:07
Middel 3
23:36
Alle gebedstijden
De waarheid achter Shica (3)

Luistert naar het standpunt van de Shica. Dit is hun ware geloofsleer zonder doekjes er omheen te winden. Dit is hoe zij werkelijk over jullie denken.

Deze Koeweitse sjiiet, Yassier al-Habieb, maakt ons nog even duidelijk wie nu werkelijk de grootste vijanden zijn van de ware Islam. Luister naar deze wel zeer bijzondere top drie. En luister tenslotte naar hoe Allah de eerste moslims van de Moehadjiroen en de Ansaar, voorop cOmar en Aboe Bakr, heeft geprezen. Het antwoord op de vraag wie we nu moeten geloven: Allah of deze malloot laten wij geheel aan jullie over.

[generate_audio_player src=”/content/audio/fragmenten/Shia3.mp3″]

Vertaling

Sommige sjiieten die zich beet laten nemen door de geluiden die afkomstig zijn van de Iranese politiek denken dat de staatsvijanden nummer één de joden zijn: de zionisten. Het enige waar zij zich mee bezig houden is Israël. Jazeker, zonder twijfel zijn de zionistische joden onze vijanden. Maar niet vijand nummer één! Sommige sjiieten zullen zeggen na het bestuderen van de geschiedenis dat al-Yazied (ibnoe Moecaawiyah) vijand nummer één is. Nee nooit, al-Yazied is geen staatsvijand nummer één. Als iemand de overleveringen erop naleest zal hij erachter komen dat zelfs Iblies niet onze vijand nummer één is, hahaha. Als hij de overleveringen van Ahl ul-Bayt erop naleest dan zal hij erachter komen dat de nummer één vijanden van de ware moslims en de shica in volgorde zijn:
1cOmar (Ibn al-Khattaab)
2 Aboe Bakr
en 3 Iblies zijn, daarna komen de anderen. Op deze volgorde dus. Wij hebben bijvoorbeeld overleveringen dat in de diepste afgrond van het Hellevuur cOmar zal verblijven, een beetje boven hem Aboe Bakr en een beetje boven hem weer Iblies. In die volgorde” Heb je het begrepen! Iblies is zonder twijfel onze vijand, maar Allah heeft besloten dat de vijanden nummer één deze twee zijn. Deze twee smeerlappen. Deze twee vervloekten.

“En de allereerste (moslims) van de Moehadjiroen (geëmigreerden uit Mekka) en de Ansaar (helpers: de oorspronkelijke inwoners van Medina) en degenen die hen volgden in goede daden: Allah is tevreden met hen en zij zijn tevreden met hem. Hij heeft voor hen Tuinen (in het Paradijs) bereid waar onder door de rivieren stromen, zij zijn daarin eeuwig levend. Dat is de geweldige overwinning.” (Soerat at-Tauwbah: 100)

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter