|
13:41
Den Haag | Dhoehr
gebedstijdMiddel 13gebedstijd
Middel 7
05:38
Middel 6
07:32
Middel 5
13:41
Middel 2
16:48
Middel 4
19:36
Middel 3
21:22
Alle gebedstijden
Jongerenavond 10 mei: Mijn laatste Ramadan

Donderdag 10 mei aanstaande houden we alweer onze laatste Jongerenavond van het seizoen. En natuurlijk gaan we dan uitgebreid stilstaan bij de mooiste tijd van het jaar die eraan komt: de maand Ramadan.

Deze keer willen we iets anders met jullie proberen. Laten we dit jaar met z’n allen eens doen alsof het onze laatste Ramadan is. De laatste keer dat wij alle grote gunsten in deze maand mogen meemaken. De fantastische en onvoorstelbare beloningen proberen te behalen, met de wetenschap dat het de laatste keer zal zijn. Hoe intens zullen wij deze maand dan beleven? Laten we momenten nog onbenut? Zullen wij gebeden nog overslaan? Zullen wij de Koran nog loslaten? Zullen wij ons nog laten bezighouden door wereldse zaken, of is onze focus dan wel volledig op het Hiernamaals en proberen wij elk greintje beloning nog binnen te sprokkelen? We zullen het zien…

Op die avond zullen we in shaa’ Allaah woordjes krijgen van Sheikh Aboe Ismail en Sheikh Ilyas El Yousfi. Ook zal diëtist S.A. Khan een woordje houden hoe wij een gezonde vastenmaand tegemoet kunnen gaan. We gaan met z’n allen tot slot ook een leuke interactieve quiz doen, waarbij veel te leren valt. Kortom, weer een hoop om niet mis te lopen.

De Jongerenavond zal op donderdag 10 aanstaande starten om 18:30u en eindigen om 21:15u. We houden het evenement zoals gebruikelijk in ons moskeegebouw aan de Fruitweg 5 te Den Haag. Wees erbij en neem vrienden en familie mee. Tot dan in shaa’ Allaah.

En, o ja! Aan het einde van de avond krijgt iedereen nog een informatiefolder mee over de belangrijkste dingen die je dient te weten over het vasten. Wil je deze folder alvast bestellen voor je moskee? Mail ons dan via info@al-yaqeen.com en geef jouw bestelling (organisatie, adres en aantal folders) aan ons door. Wij sturen je dit dan zo spoedig mogelijk gratis toe! Wil je de folder al inzien? Dat kan hier.

Team al-Yaqeen
23 april 2018