|
19:40
Den Haag | Maghrib
gebedstijdMiddel 13gebedstijd
Middel 7
05:34
Middel 6
07:28
Middel 5
13:42
Middel 2
16:51
Middel 4
19:40
Middel 3
21:28
Alle gebedstijden
Jongerenavond: Jongeren en de Ramadan

Een Jongerenavond in een nieuw jasje! Een Jongerenavond georganiseerd door onze jongeren, voor onze jongeren. Niet eerder hebben onze leerlingen van onze al-Yaqeen Jongerenklas een evenement georganiseerd. Dit wordt hun allereerste en daarmee een spannende happening voor hen, maar eigenlijk wel voor iedereen!

Deze Jongerenavond zal in het teken staan van de maand Ramadan. Een lezing toegespitst op het jongere publiek en een vraag-en-antwoord sessie waarin de jongeren al hun prangende vragen over het vasten en de Ramadan kunnen stellen. Ustaadh Redouane el Bouzidi en Sheikh Ilyas el Yousfi geven de religieuze invulling aan deze twee onderdelen.

Maar onze jongeren dragen voor de rest zorg voor de hele organisatie en presentatie van deze avond. Zo zal er ook een quiz zijn, een lounge en lekkere hapjes en drankjes! En jullie zullen niet de vertrouwde gezichten van de broeders van al-Yaqeen zien, maar nieuwe frisse gezichten en talenten vanuit onze Jongerenklas!

Deze Jongerenavond in een nieuw jasje zal plaatsvinden op vrijdag 3 mei aanstaande, in onze moskee aan de Fruitweg 5 in Den Haag. Inloop is vanaf 17:30u en het programma duurt tot ongeveer 20:30u.

Wees er dus bij tijdens deze leuke en nieuwe Jongerenavond waarin leren en ‘chillen’ samen combineren.

Team al-Yaqeen