|
21:28
Den Haag | cIshaa
gebedstijdMiddel 13gebedstijd
Middel 7
05:34
Middel 6
07:28
Middel 5
13:42
Middel 2
16:51
Middel 4
19:40
Middel 3
21:28
Alle gebedstijden
Seminar: Kitaab un-Nikaah en Kitaab ut-Talaaq

Ons jaarprogramma over de Relaties in de Islam dendert in januari weer lekker door! We sluiten het thema ‘De Relatie tussen man en vrouw’ af met de seminar over trouwen en scheiden binnen de Islam.

Sheikh Ilyas El Yousfi zal de seminar geven vanuit de boeken Kitaab un-Nikaah en Kitaab utTalaaq. De gehele seminar wordt in het Nederlands gegeven en vindt plaats op zondag 27 januari 2019 van 10:00u tot 16:45u in onze moskee as-Soennah aan de Fruitweg 5 in Den Haag. De seminar is voor zowel broeders als zusters.

In de afgelopen thema-avonden en Open Zitting hebben we jullie allen proberen te voorzien van tools hoe jullie je huwelijk kunnen upgraden en met lastige situaties kunnen omgaan. We hebben daarbij echter nog niet voldoende stilgestaan bij de Islamitische regelgeving van veel zaken.

Gedurende deze seminar gaan we dat wel doen en het juist voornamelijk hebben over de regelgeving met betrekking tot het huwen en het scheiden. Hoewel deelname geheel kosteloos is, is het wel verplicht je aan te melden via de website: https://al-yaqeen.com/seminar/. Verder zullen deelnemers een reader en een certificaat van deelname krijgen. Wij zorgen nog voor koffie, thee en een broodje tijdens de lunch.

Schrijf je dus gauw in en laat deze unieke kans je niet ontglippen!

Team al-Yaqeen