Assalamoe alaikoem warahamatullahi wabarakatuh beste broeders en zusters,

De kans is groot dat het vanavond Lailatul Qadr is. Wij vragen Allah om al onze goede daden in deze gezegende maand te aanvaarden en aanleiding te laten zijn om het Paradijs te betreden.

Wij hebben de afgelopen tijd keihard gewerkt om de leslokalen gereed te maken voor het islamitische kinderonderwijs. Met dank aan Allah bevindt de verbouwing zich nu in de afrondende fase. De verbouwing heeft in totaal 340.000 euro gekost, waarvan 100.000 een lening is.

Wij willen op deze gezegende avond een beroep doen op jullie gulheid en jullie vragen om ons te helpen bij het terugbetalen van deze lening. Na Allah, de Verheve, stellen wij ons vertrouwen en onze hoop volledig op jullie. Samen kunnen we het mogelijk maken dat onze kinderen Islam- en Koranonderwijs blijven volgen en werken aan het versterken van hun islamitische identiteit.

Stichting As-Soennah rekent op Allah en vervolgens op jullie. Doneer gul zodat de moskee schuldenvrij zal zijn. Doneer via het onderstaande formulier een bedrag en verzeker jezelf van een enorme beloning. Moge Allah het van je accepteren en in je weegschaal van Hasanaat plaatsen op de Dag des Oordeels.

[doneren_met_mollie project=”27ste nacht 2018″]