Da’wah-dragers

Word een Da’wah-drager en draag bij aan onze Da’wah-activiteiten. Met behulp van je maandelijkse bijdrage kunnen wij de Da’wah naar een hoger niveau tillen en deze meer stem geven. Wij kunnen de toekomst van onze kinderen veilig stellen en het moslimgezin een veilige basis geven. Wij kunnen onze jongeren een uitkomst bieden en onze ouderen hun respect en waardigheid teruggeven. Met behulp van je bijdrage kunnen wij de hele wereld de schoonheid van de Islam laten zien en deze steviger op de kaart zetten. Treed daarom toe tot deze bijzondere gezelschap en geef je nu op voor dit grote doel, want je mag niet achterblijven.

 Via de onderstaande link vind je een greep uit de resultaten van het jaar 2022 bij stichting as-Soennah. Dit is behaald met de Wil van Allah en vervolgens de bijdragen van onze donateurs.

Dawah-resultaten 2022 >>

Meld je aan. Wordt een Dawah-drager

Project ‘Kafaalah’

Middels dit project streven we ernaar verschillende activiteiten financieel mogelijk te maken. Door middel van een maandelijkse donatie wensen wij drie belangrijke onderdelen te kunnen financieren:

  •  De kosten van de Imam en predikers
  • Al-Yaqeen KIDS
  • Bekeerlingen

We zouden zeer dankbaar zijn als jij hier iets in zou willen betekenen. Als donateur zullen we je uiteraard periodiek op de hoogte houden van alle ontwikkelingen omtrent dit project.

Word een Kafiel, adopteer nu onze projecten!

 

Meld je aan. Word een maandelijkse Kafiel