Jongerenavond | 2 vleugels van de Moslim en nog een klein stukje oke en datum van 23 juli 2023

224

Beste gemeenschap van Moskee As-Soennah in Den Haag,

Wij zijn verheugd om u uit te nodigen voor een inspirerende jongerenavond met als thema “Twee Vleugels van de Moslim” op zaterdag 24 juni. Deze avond belooft een waardevolle gelegenheid te worden voor onze jonge generatie om te groeien, te leren en elkaar te versterken in het licht van ons geloof.

Als Al-Yaqeen hebben we altijd gestreefd naar het verstrekken van educatieve en verrijkende programma’s voor onze gemeenschap. Deze jongerenavond is specifiek ontworpen om de belangrijkste aspecten van de islam te verkennen die de vleugels van onze gemeenschap vormen. De avond zal een perfecte mix zijn van inspirerende lezingen, interactieve discussies en verhelderende workshops.

Tijdens het evenement zullen gerespecteerde sprekers uit onze gemeenschap ons begeleiden in het verkennen van twee essentiële vleugels van de moslim: kennis en daadkracht. We zullen dieper ingaan op het belang van het vergaren van kennis, zowel religieus als werelds, en hoe deze kennis ons in staat stelt om positieve veranderingen in onze samenleving teweeg te brengen. Daarnaast zullen we de rol van daden en goede werken bespreken, en hoe deze de vleugels van onze iman (geloof) versterken.

Naast de leerzame aspecten van de avond, zullen er ook voldoende mogelijkheden zijn om nieuwe mensen te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan. De jongerenavond zal een ruimte bieden waar ideeën kunnen worden uitgewisseld, vragen kunnen worden gesteld en waar we elkaar kunnen inspireren om actief betrokken te zijn bij onze gemeenschap.

We willen alle jongeren van Moskee As-Soennah in Den Haag aanmoedigen om deze speciale avond bij te wonen en deel te nemen aan de ontwikkeling van onze gemeenschap. Uw aanwezigheid en deelname zullen de jongerenavond tot een succes maken.

Datum: Zaterdag 24 juni
Tijd: 19:00 – 22:00 uur
Locatie: Moskee As-Soennah, Den Haag

Wij kijken ernaar uit om u op deze bijzondere avond te verwelkomen. Laten we samen groeien, leren en onze vleugels als moslims versterken.

Met vriendelijke groet,

[Naam]

Namens Al-Yaqeen en Moskee As-Soennah, Den Haag