De Meidenmiddag

Spelenderwijs zullen wij samen met de meiden meer leren over vriendschappen en de vrienden van de Profeet (vrede zij met hem). Het programma is van 12:00u – 15:00u, waarbij wij de meiden een lekkere lunch zullen aanbieden.

Wij hopen zaterdag 24 november 2018 de meiden te mogen verwelkomen. Ons doel is dat zij deze dag naar huis gaan met een bagage aan kennis en motivatie om zich meer verbonden te voelen met Allah en de Islam.

Wees er snel bij!

De plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij. Om te voorkomen dat er kinderen een plek innemen van een ander of uiteindelijk niet komen, werken wij met reserveringen. Elke reservering krijgt een uniek nummer en gaat gepaard met een kleine bijdrage van €5,- per kind, welke bij aankomst contant of per pin betaald kan worden.

Wij vragen ouders vriendelijk om zich te houden aan de leeftijdscategorie. Tijdens de meidenmiddag worden enkel en alleen meiden toegelaten die 7 t/m 10 jaar zijn. Bij twijfel moet een ID-kaart getoond kunnen worden. Jongere of oudere meiden die aangemeld zijn, worden niet toegelaten op deze middag.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.