ʿIed ul-Fitr valt op maandag 2 mei 2022!

22892

As-Salaamoe ʿalaykoem,

Aangezien de maan niet is waargenomen, kunnen wij meedelen dat ʿIed ul-Fitr dit jaar op maandag 2 mei valt.

Wij willen alvast een ieder feliciteren met dit feest en wij vragen Allah onze aanbiddingen te accepteren, onze voorgaande zonden te vergeven en ons standvastig te maken op Zijn Geloof.

Wij vragen Allah onze aanbiddingen van de Ramadan te accepteren, onze voorgaande zonden te vergeven en ons standvastig te maken op Zijn Geloof.

Het ʿIed-gebed in moskee as-Soennah

We beginnen om 8:15 uur met het ʿIed-gebed, waarna Sheikh dr. Rachid Nafi zal vervolgen met Khoetbat ul-ʿIed (de ʿIed-preek). Ons gebouw is gelegen aan de Fruitweg 5 te Den Haag. Wees op tijd.

We adviseren iedereen die dichtbij woont en het ʿIed-gebed en de preek bij ons wilt bijwonen lopend te komen. Vergeet de beloningen niet die te behalen zijn voor het lopen naar de gebedsruimte. Daarnaast houd je op die manier parkeerplaatsen beschikbaar voor broeders en zusters die van ver komen. Parkeerplaatsen zijn aanwezig en zijn gratis tot 18:00 uur.

Met inachtneming van de huisregels en de aanwijzingen van de vrijwilligers is een ieder van harte welkom om bij stichting as-Soennah ʿIed-gebed te verrichten. Wij rekenen op ieders medewerking.

Tot slot

Tot slot geven we het advies om een oneven aantal dadels te nuttigen voordat je komt. Dit behoort tot de Soennah van de Profeet (vrede zij met hem). Klik hier voor meer informatie over de Soenan van ʿIed.

Moge Allah een ieder in staat stellen de laatste momenten van de Ramadan te benutten. En iedereen een gezegende, goede en gezellige ʿIed ul-Fitr schenken.

Was-Salaamoe ʿalaykoem,

Bestuur Stichting as-Soennah en
Team al-Yaqeen