ʿIed ul-Fitr valt op vrijdag 21 april 2023!

21654

Met veel vreugde feliciteren wij jullie met het bereiken van het einde van de Ramadan en zeggen alvast tegen jullie: Taqabbal Allaahoe minnaa wa minkoem, moge Allah het van ons en van jullie accepteren.

Aangezien de maan is waargenomen, kunnen wij bevestigen dat ʿIed ul-Fitr dit jaar op vrijdag 21 april valt.

Wij vragen Allah onze aanbiddingen van de Ramadan te accepteren, onze voorgaande zonden te vergeven en ons standvastig te maken op Zijn Geloof.

Het ʿIed-gebed in moskee as-Soennah

We beginnen om 8:00 uur met het ʿIed-gebed, waarna Sheikh dr. Rachid Nafi zal vervolgen met Khoetbat ul-ʿIed (de ʿIed-preek). Ons gebouw is gelegen aan de Fruitweg 5 te Den Haag. Wees op tijd.

We adviseren iedereen die dichtbij woont en het ʿIed-gebed en de preek bij ons wilt bijwonen lopend te komen. Vergeet de beloningen niet die te behalen zijn voor het lopen naar de gebedsruimte. Daarnaast houd je op die manier parkeerplaatsen beschikbaar voor broeders en zusters die van ver komen. Parkeerplaatsen zijn aanwezig en zijn gratis tot 18:00 uur.

Met inachtneming van de huisregels en de aanwijzingen van de vrijwilligers is een ieder van harte welkom om bij stichting as-Soennah het ʿIed-gebed te verrichten. Wij rekenen op ieders medewerking.

Tot slot

Tot slot geven we het advies om een oneven aantal dadels te nuttigen voordat je komt. Dit behoort tot de Soennah van de Profeet (vrede zij met hem). Klik hier voor meer informatie over de Soenan van ʿIed.

Moge Allah iedereen een gezegende, goede en gezellige ʿIed ul-Fitr schenken.

Was-Salaamoe ʿalaykoem,

Bestuur Stichting as-Soennah en
Team al-Yaqeen