Aankondiging Kids Iftaar 2015!

3195

De Ramadan is een maand van bezinning en aanbidding. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Het is onze verantwoordelijkheid als ouders, familie en gemeenschap om onze kinderen van jongs af aan te leren wat de Ramadan precies inhoudt en waarom deze maand zo belangrijk is binnen ons geloof. Om deze reden organiseren wij op 20 juni 2015 een Kids Iftaar!

Officiële aankondiging

Om te voorkomen dat er ouders zijn die niet op tijd van deze Kids Iftaar wisten, kondigen wij de Kids Iftaar daarom nu officieel aan. De inschrijfformulieren zullen pas aanstaande zondag 7 juni online worden geplaatst. Vanaf 20:00 uur kunnen kinderen worden ingeschreven.

De Kids Iftaar

De kinderen zullen inshaa' Allaah een ontzettend leuke avond meemaken, waarin zij spelenderwijs meer leren over de Ramadan. Naast een mooie lezing, zullen de kinderen verschillende (knutsel)activiteiten doen, compleet in Ramadan-thema!

Ons doel is dat de kinderen deze avond naar huis gaan met een bagage aan kennis en motivatie om zich meer verbonden te voelen met Allah en de Islam.

Wees er snel bij!

De plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij. Om te voorkomen dat er kinderen een plek innemen van een ander of uiteindelijk niet komen, werken wij met reserveringen. Elke reservering krijgt een uniek nummer en gaat gepaard met een kleine bijdrage van €5,- welke via iDeal betaald kan worden. De inschrijvingen zijn na de betaling pas definitief.

Het programma en aanvullende informatie volgen tezamen met het inschrijfformulier.

Moge Allah deze avond vruchtvol laten zijn en onze kinderen leiden op Zijn Weg.

Wassalamoe calaikoem
Zusters al-Yaqeen
3 juni 2015