Aankondiging Kinderconferentie 2015!

4512

Met veel enthousiasme kondigen wij onze derde Kinderconferentie aan! Dit jaar is het thema ‘De zuilen van Imaan’ en zal gehouden worden op zaterdag 12 december 2015. Onze kinderen zullen spelenderwijs de zes zuilen van Imaan beter leren kennen. Aan de hand van verschillende onderdelen, afgewisseld met een eetpauze, zullen zij een onvergetelijke en leerzame dag beleven!

Officiële aankondiging

Om te voorkomen dat er ouders zijn die niet op tijd van deze Kinderconferentie wisten, kondigen wij deze daarom nu officieel aan. De inschrijfformulieren zullen in de loop van deze week online worden gezet. Vanaf dan kunnen de kinderen online worden ingeschreven.

De Kinderconferentie

De kinderen zullen inshaa' Allaah een ontzettend leuke dag meemaken, waarin zij spelenderwijs meer leren over de zes zuilen. Hierbij hebben we de kinderen opgesplitst in twee leeftijdscategorieën en dagdelen.

Het eerste dagdeel is van 09:15 tot 13:00 voor zowel meisjes als jongens van 5 t/m 7 jaar. Het tweede dagdeel is van 14:15 tot 18:00 uur en is alleen voor meisjes van 8 t/m 10 jaar.

Middels verschillende activiteiten zullen onze kinderen meer te weten komen over de zes zuilen van Imaan. Daarnaast zullen wij de kinderen voorzien van lekkere, maar gezonde snacks.

Wij hopen zaterdag 12 december 2015 ontzettend veel kinderen te mogen verwelkomen.

Ons doel is dat de kinderen deze dag naar huis gaan met een bagage aan kennis en motivatie om zich meer verbonden te voelen met Allah en de Islam.

Wees er snel bij!

De plaatsen zijn beperkt, wees er dus snel bij. Om te voorkomen dat er kinderen een plek innemen van een ander of uiteindelijk niet komen, werken wij met reserveringen. Elke reservering krijgt een uniek nummer en gaat gepaard met een kleine bijdrage van €10,- welke via iDeal betaald kan worden. De inschrijvingen zijn na de betaling pas definitief. Vergeet hierbij niet goed door te klikken na de betaling, want dan pas is deze voltooid op het moment dat u een bevestiging ontvangt.

Het programma en aanvullende informatie volgen tezamen met het inschrijfformulier.

Moge Allah deze dag vruchtvol laten zijn en onze kinderen leiden op Zijn Weg en onze kinderen tot vrome dienaren maken die deze Oemmah groot zullen maken!

Wassalamoe calaykoem
Zusters al-Yaqeen
30 november 2015