Al-Yaqeen app 2.0 nu beschikbaar!

8965

Goed nieuws voor alle gebruikers van onze app: De al-Yaqeen app 2.0 is inmiddels voor een aantal apparaten gratis op de ‘Play store’ te verkrijgen! Krijg je een update melding? Download dan deze nieuwste versie! Heb je onze gratis app nog niet? Download hem dan snel via de Play store.

 

Het kan zijn dat nog niet iedereen deze update heeft gekregen. De iOS (Apple) versie neemt nog wel eens wat meer tijd voordat het wordt goedgekeurd. Maar inshaa’Allaah zal dit niet lang meer duren.

Nieuw ontwerp

De al-Yaqeen app is in deze versie volledig opnieuw ontworpen en heeft een algeheel nieuwe lay-out. Gebruikers hebben de mogelijkheid om te kiezen tussen 3 kleurenthema’s (groen, rood of blauw). In de toekomst zullen er ook meer thema’s komen inshaa’Allaah.

Ondertiteling voor video’s en livestreams

De video’s ondersteunen nu de Nederlandse ondertitelingen. Daarnaast is het nu mogelijk om ook livestreams te bekijken vanaf je telefoon.

Notificaties

Elke gebed op tijd bidden? Met het nieuwe notificatiesysteem heb je de mogelijkheid om notificaties te ontvangen bij aanvang van elk gebed!

Gebedstijden lokaal

De nieuwe app slaat de gebedstijden lokaal op in je telefoon. Mocht je geen internetverbinding hebben, dan kan je nog altijd de gebedstijden lokaal ophalen!

Fixes

Bugs uit de vorige versie zijn eruit gehaald. De volgende fixes hebben deze verholpen:

  • Fix voor audio-bestanden. Deze deed het voorheen niet of het scherm werd niet getoond maar speelde wel af.
  • Fix voor video-bestanden. De pagina video deed het helemaal niet. Dat is in deze versie opgelost.
  • Fix voor livestream. Het was voor Android gebruikers niet mogelijk om livestream te bekijken. Nu wel.
  • Fix voor bibliotheek en vraag & antwoord. Deze konden soms niet geraadpleegd worden. Nu wel.

We danken al onze app-gebruikers voor hun constante feedback om deze app beter te laten werken en meer te spitsen op jullie behoeften! BaarakAllaahoe fiekoem. Veel plezier met de nieuwe app en moge het een ‘brug naar kennis’ voor jullie zijn.

Team al-Yaqeen
14 juni 2014