Al-Yaqeen boekenmarkt deze week van start!

2896

Zoals voorgaande jaren lanceren we nu voor het derde jaar opeenvolgend de ‘al-Yaqeen boekenmarkt’. Deze zal zijn van 18 januari 2017 tot en met 25 januari 2017. Alleen in die week zijn er speciale acties op onze webshop!

Welke aanbiedingen?

Alle al-Yaqeen boeken1 zullen bij ons in de webshop in de aanbieding staan. Kortingen tot wel 25%!

Word nu Dacwah-drager en profiteer!

En als je in de ‘al-Yaqeen boekenmarkt’-week Dacwah-drager wordt, krijg je van ons €100,- boekentegoed dat je op onze webshop kunt besteden. Dus voor €100,- zelf de boeken uitkiezen die jij in je islamitische boekencollectie wilt! Bovendien krijg je ze nog geheel gratis thuisgestuurd ook! Dus meld je in deze boekenmarkt week gauw aan als Dacwah-drager en ontvang dit ‘shoptegoed’.

Geef en krijg meer terug!

Heb je al de al-Yaqeen boeken al? Dan is het een goed idee om ook je naasten, vrienden, kennissen, familie en minderbedeelden te verblijden, door hun één of meerdere boeken namens jou te geven. Verdien hiervoor jouw beloningen bij Allah, en wij fungeren voor jou daarbij graag als opstapje.

Rest ons niets anders dan iedereen te adviseren vanaf overmorgen (woensdag 18 januari aanstaande) snel naar onze webshop te gaan; pak die kortingen en profiteer deze week van de aangeboden kennis tegen zeer geringe prijzen!

Team al-Yaqeen
16 januari 2017

  1. Boeken vertaald door al-Yaqeen