Al-Yaqeen lanceert nieuwe webpagina Roeqya

2898

De Islamitische geneeswijze ‘ar-Roeqya’ is er één die nog bij vele moslims niet voldoende bekend is. Onze afgelopen Jongerenavond van 8 april stond dan ook in het teken van kwalen en aandoeningen die iemand kan oplopen door tovenarij, het boze oog of afgunst. De remedies daartegen liggen in die Islamitische geneeswijze: ar-Roeqya.

Om meer bekendheid te geven aan ar-Roeqya, hoe je deze kunt verrichten en welke manieren de beste zijn, hebben wij een nieuwe webpagina gelanceerd. Hierop kan iedereen leren hoe je Roeqya bij jezelf kan verrichten. Dat maakt het dan ook niet meer nodig om naar een Raaqie (genezer) te gaan. Een praktijk waar veel mensen ook bedrogen uitkomen, wanneer ze erachter komen dat de uitgevoerde behandeling niet volgens de Soennah van de Profeet (vrede zij met hem) was en in sommige gevallen zelfs compleet tegen alle regels in. En dat terwijl de Raaqie er inmiddels goud geld aan verdiend heeft!

Kortom, de beste Roeqya is de Roeqya bij jezelf. Dit is immers ook de sterkste manier. Bekijk hier onze nieuwe Roeqya webpagina.

Team al-Yaqeen
10 april 2016