Al-Yaqeen online Koranwedstrijd 2016

4352

Gezien het feit dat de Koran het meest Verheven woord is, en (het reciteren hiervan) centraal staat in het leven van de moslim, willen wij de moslims aan het reciteren krijgen.

Primeur!

Al-Yaqeen organiseert daarom voor het eerst (!) een online Koranwedstrijd waarin wij op zoek gaan naar de mooiste recitaties van Nederland.

Hoe werkt het?

Vanaf vandaag t/m zondag 31 januari 2016 kan jij jouw audio of video Koranrecitatie naar ons toe sturen. Neem een korte recitatie op van max. 90 seconden, en stuur deze via WhatsApp naar het volgende telefoonnummer: 06-82249901. Vermeld hierbij duidelijk je naam, achternaam en leeftijd. Wij zullen alle recitaties vervolgens laten beoordelen door een erkende Korandocent, die uit elke categorie een winnaar zal uitkiezen. De volgende categorieën worden hierbij gehanteerd:

·         Categorie 1: 8-12 jaar;

·         Categorie 2: 13-16 jaar;

·         Categorie 3: 17 en ouder.

Geloof jij dus dat jij een pracht van een stem hebt, of wil je wellicht je zoontje, broertje of neefje stimuleren? Doe dan mee en misschien val jij wel in de prijzen! Of wellicht dat jouw recitatie één dezer dagen op onze Facebook pagina verschijnt.

Let op: Deelname is uitsluitend voor de broeders.

Team al-Yaqeen
21 januari 2016