Al-Yaqeen Voorleesdag 2016!

4030

Onze kinderen zijn onze toekomst. En het is daarom belangrijk om ze een goede islamitische basis mee te geven in de opvoeding. Ouders weten dat maar al te goed.

Als islamitisch instituut dragen stichting as-Soennah en Team al-Yaqeen graag bij aan deze spirituele opvoeding. Dit willen wij doen door het organiseren van een bijzonder evenement speciaal voor kinderen. Een unicum binnen de islamitische stichtingen in Nederland: Al-Yaqeen Voorleesdag 2016!

Op zaterdag 11 juni 2016 is uw kind van harte welkom bij ons (Fruitweg 5 te Den Haag). Er zal dan voorgelezen worden uit ons nieuwe pakket kinderboeken met verhalen over de Profeten (vrede zij met hen allen).

Ook zullen er educatieve activiteiten zijn, versnaperingen voor de kinderen en krijgen de ouders die hun kind(eren) inschrijven het boekenpakket mee. Dit boekenpakket heeft een waarde van €75,- en bestaat uit 15 kinderboeken met verhalen over de Profeten. Het inschrijfgeld voor dit evenement is daarom eveneens €75,-. Je kunt zonder meerprijs meerdere kinderen inschrijven.

Inschrijven kan nu via ons online inschrijfformulier. De leeftijd voor jongens en meisjes is van 4 tot en met 8 jaar. Kinderen buiten deze leeftijdscategorie kunnen helaas niet ingeschreven worden. Het is mogelijk om meerdere kinderen tegelijk in te schrijven. Onderscheid hun namen dan gewoon met een komma, zoals de instructie op het formulier aangeeft. De inloop is op die dag van 15:00u tot 16:00u. Daarna begint het programma dat duurt tot 18:00u.

Dus laat deze kans niet aan je voorbijgaan en bezorg je kinderen een onvergetelijke dag vol leuke verhalen en leuke weetjes. Moge Allah het van ons allen accepteren en onze kinderen succesvol maken in deze wereld en in het Hiernamaals.

Bestuur stichting as-Soennah en
Team al-Yaqeen

4 juni 2016

Update: Op 8 juni 2016 hebben wij de uiterlijke inschrijfdag verplaatst naar 9 juni en de maximale leeftijd voor deelname opgehoogd naar 9 jaar. Inschrijven voor €75,- kan uiteraard voor meerdere kinderen tegelijk zonder meerprijs. Hier staat dan ook gewoon één kinderboekenpakket tegenover.