Alle pijlen gericht op de conferentie!

5307

Onze grootste vijand is de satan. Om hem te kunnen verslaan moeten we eerst zijn aanvalspatroon leren kennen en bekend zijn met zijn strikken en listen. Om stand te houden moeten we in het bezit zijn van de juiste wapenuitrusting en steeds meer bevriend raken met Allah. Want zonder de Hulp van de Almachtige maken we geen schijn van kans tegen de duivelse legermachten van deze satan.

Misleiden, bedriegen, verleiden en liegen, het behoort allemaal tot zijn werkwijze. Hij gooit alles in de strijd om ons in zijn greep te krijgen en te houden. Daarom organiseert stichting as-Soennah op 25, 26 en 27 oktober een Nederlandse conferentie met als thema ‘De pijlen van Iblies’.

Tijdens deze conferentie zullen we samen proberen de geheimen rondom de satan te onthullen en zijn technieken en strategieën bloot te leggen. Een unieke kans om onze grootste vijand te leren kennen en misschien voor nu en altijd te bedwingen. We hopen jullie dan allemaal te mogen verwelkomen op deze unieke conferentie waarin lering, vermaak en ontspanning gepaard gaan. Wil je meer weten over de conferentie, stuur dan een mail naar: info@al-yaqeen.com

Team al-Yaqeen 8 oktober 2013