Arabische conferentie in aantocht!

8557

Het heugelijke nieuws bereikt ons dat de volgende Arabischtalige Islamitische conferentie eraan komt. Van 24 december tot en met 28 december 2014 zullen erkende geleerden uit binnen- en buitenland in het Arabisch lessen en lezingen geven. De hele conferentie staat in het teken van het thema: “Islam: het geloof van gematigdheid”.

Primeur

Tijdens deze conferentie mogen we jullie trakteren op een primeur! Voor het eerst kan er gedurende de Arabische lezingen meegeluisterd worden in het Nederlands. Speciaal voor onze gasten die de Arabische taal niet (goed) machtig zijn, maar toch alles van de conferentie mee willen maken.

Hoe gaat het in zijn werk? Heel simpel. Je levert je ID-kaart in bij onze receptie. Je krijgt dan een koptelefoon mee die aangesloten zit op de live vertaling. Wanneer je klaar bent aan het eind van de dag, lever je de koptelefoon weer in en krijg je je ID-kaart weer terug. Zo kun je de Shoeyoekh live volgen in de lezingen die zij geven.

Welke geleerden?

De volgende geleerden zullen met de Wil van Allah verschijnen op onze conferentie om hun lessen en lezingen te geven:

– Sheikh Adnan Abdelkader
– Sheikh Bachire Ben Hsan
– Sheikh Abdoullah alShoreka
– Sheikh dr. Walied al-cAliy
– Sheikh Mohamed Boukdir
– Sheikh Dawood alAsoosy
– Sheikh Rachid Macmar aboe cAbdirrahmaan

Vragen?

Heb je nu al religieuze vragen die jij aan de Shoeyoekh wilt stellen, dan kun je die naar ons mailen: info@al-yaqeen.com Wij zorgen ervoor dat de vragen bij ze terechtkomen en zij die in of na de lezing beantwoorden. Houd je vraag alleen bij het thema van de conferentie en begin je mail met: #ARCONF. Op die manier weten wij dat jouw vraag voor de conferentie bestemd is.

We raden iedereen aan om die dagen niets in te plannen en deze uitsluitend voor deze leerzame, baatvolle en betekenisrijke conferentie te gebruiken. Overnachten is mogelijk voor broeders. Binnenkort volgt er inshaa' Allaah meer informatie over deze conferentie. Het programma wordt dan ook bekend gemaakt.

Bestuur stichting as-Soennah
8 december 2014