As-Soennah masterclass: iets voor jouw organisatie?

2458

Regelmatig organiseert stichting as-Soennah masterclasses voor organisaties die geïnteresseerd zijn in en vragen hebben over de Islam. In overleg met desbetreffende organisatie worden dan thema’s gekozen, zoals radicalisering, salafisme, de vrouw in de Islam, democratie en Islam, e.d.

Wij hebben de afgelopen tijd volksvertegenwoordigers, politie, scholen, docenten, universiteiten en welzijnsorganisaties in het kader hiervan mogen verwelkomen. De bezoekers zijn altijd enthousiast en vinden deze bijeenkomsten werkelijk ‘eyeopeners’.

Geheel naar de wens van de bezoeker richten wij zo’n dag in en stellen wij een programma op. Onder professionele en deskundige begeleiding worden onze gasten wegwijs gemaakt in de gewenste onderwerpen. Als afsluiter wordt er altijd een hapje en een drankje geserveerd om elkaar ook informeel beter te leren kennen.

Ben jij ook geïnteresseerd geraakt en denk je dat dit iets is voor jouw organisatie? Stuur dan een verzoek naar info@as-soennah.nl en wie weet kunnen we jou en je collega’s binnenkort verwelkomen.

Bestuur stichting as-Soennah
22 januari 2016