Bekostig een Iftaar en deel mee in de beloning!

4915

De maand Ramadan is de maand waarin de moslims nog meer hun best doen om de Tevredenheid van Allah te bereiken. En omdat stichting as-Soennah ook dit jaar de hele maand Ramadan gratis Iftaar-maaltijden biedt aan mensen die niets hebben en nergens terecht kunnen, willen wij iedereen de kans geven om hier ook een steentje aan bij te dragen.

De Profeet (vrede zij met hem) heeft aangegeven dat degene die een vastende een maaltijd aanbiedt om zijn vasten te verbreken, op dezelfde beloning kan rekenen als de vastende zelf. Zonder dat dit ten koste gaat van de beloning van de vastende. Vergeet hierbij niet dat de beloning van alle goede daden 10 tot 700 keer wordt vermenigvuldigd, behalve het vasten. Want het vasten is aan Allah en Hij beloont ernaar. Dat betekent dat de beloning veel groter uitvalt.

Voel je je door deze woorden van de Profeet gesterkt en wil je een bijdrage leveren aan deze Iftaar-maaltijden en meedingen in deze grote beloningen? Doneer dan op IBAN: NL18INGB0000047905 t.n.v. stichting as-Soennah en vermeld erbij dat het om de Iftaar-maaltijd gaat. Je kan je donatie ook heel eenvoudig via iDeal doen via de iDeal-knop op onze homepage www.al-yaqeen.com. Wij zorgen ervoor dat jouw geld goed terechtkomt.

Bestuur stichting as-Soennah
Team al-Yaqeen
22 juni 2015