Benefiet Iftaar 2015 groot succes!

3321

Zondag 5 juli hebben wij met een geweldig team een Benefiet Iftaar georganiseerd. Op deze avond stond het inzamelen voor de Dacwah centraal. Vanuit onze achterban kregen we te horen dat ze meer activiteiten wilden, voornamelijk de activiteiten voor kinderen zijn erg positief ontvangen. En daar willen ze meer van!

De avond werd geopend met een Koranrecitatie van onze winnares van de Korancompetitie 2015. Hierna werd de veiling officieel geopend. Met verschillende veilingen is geprobeerd het publiek aan te sporen om te doneren. Middels filmpjes van al onze activiteiten werden onze bezoeksters herinnerd aan de reden van deze Benefiet Iftaar. Met o.a. de eerste pocket versie van de Koran van Aboe Ismail & studenten, hebben wij een mooi bedrag opgehaald met de Gunst van Allah. Na de veiling konden zusters op de marktverkoop verschillende pakketten kopen die zijn samengesteld door ons team en gedeeltelijk zijn gedoneerd door ondernemers en bezoeksters.

De avond werd afgesloten met het ontvasten en gezamenlijk bidden. Hierna kon iedereen genieten van een lekkere Iftaar-maaltijd.

Op deze avond zijn circa 300 zusters afgekomen. Allen hebben bijgedragen aan het investeren in de Dacwah.

Het was een mooie avond en het deed ons goed om te zien hoe er massaal werd uitgegeven omwille van Allah. Wij streven ernaar om komend jaar meer te kunnen doen en betere kwaliteit te kunnen leveren. Met veel liefde zetten wij ons in voor het verspreiden van het Woord van Allah. Het is alleen met Zijn Gunst dat deze avond een groot succes is geworden.

We willen daarom iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze avond. Deze avond is namelijk in slechts twee weken georganiseerd! Ons team met alle vrijwilligers heeft zich keihard ingezet en heeft overuren gedraaid. Moge Allah jullie rijkelijk belonen en jullie standvastig houden op Zijn Pad en in de Dacwah.

Daarnaast bedanken wij iedereen die heeft meegeholpen aan het verzorgen van de Iftaar, waaronder de vrouwen van de moskee. Moge Allah jullie rijkelijk belonen.

Tot slot willen wij alle ondernemers bedanken voor hun samenwerking en donaties. Mede door hen hebben wij een prachtige veiling en markt kunnen aanbieden. Moge Allah jullie hiervoor rijkelijk belonen, jullie bezit vermeerderen en jullie levensduur verlengen.

Met grote vreugde kunnen wij bekendmaken dat op deze gezegende avond een totaal is ingezameld van maar liefst €25.175,50!

Wij vragen Allah om onze intenties zuiver te houden, onze goede daden te accepteren en onze zonden te vergeven. Moge Allah komend Dacwah-jaar zegenen en ons in staat stellen om onze gemeenschap beter van dienst te zijn.

Wassalamoe calaykoem
Zusters al-Yaqeen
16 juli 2015