Benefiet Iftaar: wat te verwachten?

2909

Aanstaande zondag is het zover! Dan is de Benefiet Iftaar voor vrouwen daar. Ontzettend veel zusters hebben zich al ingeschreven en het beloofd een gezellige, vrolijke, maar vooral nuttige avond te worden. Om te weten wat je zoal kan verwachten op die avond, houden we je middels dit bericht hiervan op de hoogte.

Programma

Het programma bestaat onder meer uit een kort woordje van Aboe Ismail, verkoop van cadeaupakketten voor vrouwen, mannen en kinderen, een quiz en filmpjes over onze Dacwah-activiteiten: hét doel van onze inzamelingsavond. En natuurlijk een feestelijk en uitgebreide Iftaar-maaltijd om het vasten te verbreken.

Veiling

Centraal op deze avond staat de veiling! Een gezellig heen-en-weer bieden voor mooie producten en diensten. Zo staan er o.a. arrangementen in de veiling op gebied van fashion, culinair, foto en video, rijlessen en visagie. Ook kan er geboden worden op een geheel verzorgde cOemrah-reis!

Komen dus!

Kortom, het belooft een wervelende avond te worden vol gezelligheid en ontspanning, lekker eten en uitgeven op de Weg van Allah. Dat is een win-win…-win situatie! Komen dus!

Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan hier.

Wassalaam,

Wassalamoe calaykoem
Zusters al-Yaqeen
1 juli 2015