Berberse Conferentie in aantocht!

6738

Vanaf 2 tot en met 6 april organiseert stichting as-Soennah haar jaarlijkse Berberse Conferentie. Dit jaar staat de Conferentie in het teken van onze geliefde Profeet Mohammed (vrede zij met hem).

Gedurende deze conferentie zullen er lezingen gegeven worden die de Berberstalige moslims hun Profeet beter laten leren kennen. Deze educatie zal gegeven worden door de bekendste erkende Tamazight geleerden uit Marokko die, uiteraard, de Berberse taal goed machtig zijn.

Vanwege het belang van dit onderwerp willen wij dat de lezingen een zo groot mogelijk publiek bereiken. Daarom zullen de lezingen live vertaald worden naar het Nederlands. Deze vertaling is direct te horen in onze moskee middels koptelefoons bij ons verkrijgbaar. Ook zullen de lezingen live uitgezonden worden via onze site: www.al-yaqeen.com .

Welke geleerden?

De volgende geleerden zullen met de Wil van Allah verschijnen op onze conferentie om hun lezingen te geven:

Sheikh Mohammed Bounis      (Marokko)
Sheikh Hasan Dahmani            (Marokko)
Sheikh Abdelhak Maazouz      (Marokko)
Sheikh Abdelkader Shoecah    (België)
Sheikh Ahmed Talib                 (Nederland)

Aanleiding

Er is de afgelopen tijd natuurlijk veel te doen geweest over de Profeet Mohammed. Onze Arabisch- en Nederlandstalige achterban hebben veel over deze edele Profeet kunnen leren in onze afgelopen conferentie hierover. Onze Berberstalige achterban mag daar natuurlijk niet bij achterblijven.

We verwelkomen iedereen daarom graag in onze moskee aan de Fruitweg 5 te Den Haag en raden iedereen aan om die dagen niets in te plannen en deze uitsluitend voor deze leerzame, baatvolle en betekenisrijke conferentie te gebruiken.

Overnachten is mogelijk voor broeders. Binnenkort volgt er in shaa’ Allaah meer informatie over deze conferentie. Het programma wordt dan ook bekend gemaakt via de website.

Bestuur stichting as-Soennah
9 maart 2015