Berberstalige conferentie 2016 voor de deur!

4673

Vanaf donderdag 12 mei tot en met maandag 16 mei organiseert stichting as-Soennah haar jaarlijkse Berberstalige conferentie. Dit jaar staat de Conferentie in het teken van: Het reinigen van de ziel.

Het reinigen van de ziel is een voortdurend proces waaraan de moslim onderworpen is, omdat de ziel van nature neigt naar het slechte. Tijdens momenten van zwakte of onachtzaamheid kan de ziel de mens naar het slechte leiden. Hoe je je hiertegen kan weren en hoe je je ziel continu kan blijven sturen naar het goede, wordt in de Berberstalige lezingen uitgelegd.

De lezingen worden gegeven door bekende en gerenommeerde geleerden uit Nederland en Marokko.

We verwelkomen iedereen dan ook graag in onze moskee aan de Fruitweg 5 te Den Haag. Stuur je ziel naar het goede en plan die dagen niets in, immers deze uitermate leerzame, baatvolle en betekenisrijke conferentie mag jou niet ontgaan. We starten op donderdag 12 mei 2016 direct na het cAsr-gebed.

Voor de broeders die willen overnachten is dit mogelijk. Binnenkort volgt in shaa’ Allaah meer informatie over deze conferentie en het programma.

Bestuur stichting as-Soennah
27 april 2016