Bezoek onze vernieuwde webshop!

3665

Goed nieuws! Onze webshop is vernieuwd. Tijd om deze eens te verkennen en te kijken naar onze gebruikelijke en nieuwe producten. Zit jouw favoriete boek of product er niet bij? Mail ons dan naar shop@al-yaqeen.com om te kijken wat we toch voor je kunnen betekenen.

Maak je eigen account aan

Naast het feit dat onze webshop in een heel nieuw jasje gestoken is, kun je er nu ook je eigen account aanmaken. Handig ook voor al je latere bestellingen en om je lopende bestelling in de gaten te blijven houden! Boeken zijn makkelijk te bestellen, en afrekenen doe je makkelijk met iDEAL.

Bestel gauw!

Bestel nog vóór 31 december, want zover je het nog niet wist: de BTW op boeken gaat vanaf 1 januari 2019 van 6% naar 9%, en worden alle producten dus iets duurder.

Nieuw: Trouwen voor moslims

Het nieuw uitgebrachte boek van Sheikh Aboe Ismail ‘Trouwen voor moslims’ gaat ontzettend hard, maa shaa’ Allaah. Dus bestel hem gauw zolang de voorraad strekt! Bestellen kan via deze link.

Rest ons niets anders te zeggen dan dat we je graag verwelkomen op onze vernieuwde webshop. Tot gauw en alvast bedankt voor je bestelling!

Team al-Yaqeen