Bijna 6.000 views tijdens al-Yaqeen live!

2196

Afgelopen donderdag zijn we voor de tweede keer in korte tijd online gegaan met ‘al-Yaqeen live’. De live-uitzending met daarin verschillende woordjes, quizzen, Koranrecitaties en vele inzendingen zijn goed gevallen bij onze achterban, alle lof zij Allah. We hebben zowel tijdens als na de uitzending vele positieve reacties ontvangen, en vanuit meerdere landen hebben bijna 6.000 mensen meegekeken! Dit doet ons dan ook enorm goed en het biedt ons weer mogelijkheden en inzichten om de komende tijd nog meer te voorzien in de behoefte van de moslimgemeenschap.

Wij willen iedereen dan ook bedanken en we zullen binnenkort weer met een hoop nieuwe en frisse ideeën naar buiten treden, in shaa’ Allaah.

En besef dat dit alles na Allah mede mogelijk is gemaakt door onze Dacwah-dragers die ons maandelijks financieel steunen om dit soort projecten en werkzaamheden uit de grond te stampen. Wil jij ook een aandeel hierin hebben, beloning van Allah krijgen en je graantje meepikken in de Dacwah? Word dan ook een Dacwah-drager via dit formulier.

Team al-Yaqeen
4 januari 2016