Binnenkort Nederlandstalige conferentie!

5868

Het is weer die tijd van het jaar en dus houden we weer een Nederlandstalige conferentie. Een weekend vol lessen, lezingen en vraag-en-antwoord sessies, bedoeld om bij iedereen weer kennis bij te spijkeren.

Wat, waar en wanneer?

In het weekend van 24, 25 en 26 februari 2017 houden we in onze moskee de conferentie. Het thema zal zijn: “Mijn ʿAqiedah: zo geloof ik”. Tijdens deze conferentie zullen we belangrijke onderwerpen behandelen die iedere moslim aangaan en van groot belang zijn, omdat ons geloof goed in elkaar moet steken en wij op de juiste manier dienen te geloven.

Onderwerpen zoals “het belang van de juiste ʿAqiedah”, “het ontstaan van groeperingen” en “het eren van de woorden van de Profeet” zullen ruimschoots behandeld worden in de lezingen. En tijdens de ochtendlessen zal er les gegeven worden uit het boek “Moedjmal Oesoel Ahl us-Soennah wal-Djamaaʿah fiel-ʿAqiedah”, van Sheikh Naasir al-ʿAql. De sprekers zullen onder anderen zijn de docenten: Aboe Raihana, Redouan el Bouzidi, Fouad Adahchour en Sheikh Aboe Ismail.

Wat neem je mee?

Wat je in ieder geval moet meenemen is een dosis gezonde motivatie en een zuivere intentie. Daarbij dien je je schrijfgerei mee te nemen, zodat je alles wat je hoort in je notities kunt vastleggen. Zo vergeet je immers niet meer wat er gezegd is.

Prijzen

Er vallen namelijk prijzen te winnen voor degene met de beste samenvattingen van alle lezingen! Er zal één broeder en één zuster in de prijzen vallen hiermee. Ook zullen er dagelijks quizzen gehouden worden die over de lezingen gaan, en ook daar zijn prijsjes bij te winnen voor de nummers 1 van iedere quiz.

Overnachten

Alleen voor broeders is er de mogelijkheid om te blijven overnachten. Wil je overnachten, meld je dan tot 23 februari 2017 aan via info@al-yaqeen.com

Kinderopvang

Voor de moeders en vaders onder ons die de lessen en lezingen bij willen wonen, is er de mogelijkheid om je kind(eren) tegen een kleine vergoeding bij ons onder te brengen. Er zullen professionals zijn die op de kinderen passen en ze met leuke, leerzame spelletjes bezighouden en zorgen voor eten en drinken.

Eten

En uiteraard zullen de dagelijkse maaltijden ook aangeboden worden. Tegen een kleine vergoeding ontvang je een consumptiebon die je vervolgens kunt inleveren om je maaltijd te krijgen.

Houd onze site, App en social media in de gaten voor meer updates over de conferentie!

Team al-Yaqeen
2 februari 2017