cIed vleesinzameling voor de vluchtelingen

3704

Aanstaande vrijdag 25 september 2015 zal stichting as-Soennah, in samenwerking met al-Yateem en de bewoners van de Haagse wijk Kloosterburen, een speciale inzameling houden. Tussen 11:00u en 16:00u zullen wij jullie offervlees inzamelen voor de vluchtelingen in het AZC.

Zoals jullie weten is het offervlees bedoeld om er een derde deel van zelf te nuttigen, een derde deel weg te geven en een derde deel in liefdadigheid te spenderen. De weg te geven delen willen wij graag van jullie krijgen. Wij willen er namelijk met jullie hulp voor zorgen dat onze broeders en zusters die gevlucht zijn uit oorlogsgebieden ook een gedegen cIed kunnen vieren. Laat hen ook genieten van het lekkere offervlees en gun hun het gevoel dat het de komende dagen feest is. En laat ze heel even de oorlog vergeten…

Waar?

Jullie kunnen jullie vlees bij ons op het plein van moskee as-Soennah afgeven, Fruitweg 5, 2525 KE Den Haag. Graag gesneden in diepvrieszakjes van 1 à 2 kilo. Dat maakt de distributie en transport makkelijker.

Moge Allah iedereen belonen die hier een bijdrage aan levert. En laten we allen als één lichaam zijn en blijven!

Bestuur moskee as-Soennah en;
Team al-Yaqeen
20 september 2015