cOemrah met al-Yaqeen en Mekka-Reizen

13492

Ook dit jaar zal stichting as-Soennah in de hoedanigheid van al-Yaqeen samen met reisbureau Mekka-Reizen een cOemrah-reis organiseren.

Samen met de broeders van Mekka-Reizen willen wij jullie een goede dienstverlening leveren waarbij begeleiding, persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een reis voor klein en groot waarbij de cOemrah, excursies, lezingen en recreatie gecombineerd worden. Voor de religieuze begeleiding is vanuit stichting as-Soennah Aboe Ismail als verantwoordelijke aangesteld. Mekka-Reizen verzorgt de administratieve afhandeling.

Het vertrek zal op woensdag 24 april 2013 zijn en de terugkomst op zondag 5 mei 2013. Bij de heenreis zullen wij, met de Wil van Allah, via Istanbul naar Jeddah vliegen. De terugreis zal vanuit Medina via Istanbul naar Amsterdam zijn. De kosten dit jaar bedragen 1.550 euro voor een 4 persoonskamer. Deze prijs is inclusief vervoer, ontbijt en excursies. Een 2 of 3 persoonskamer is mogelijk op aanvraag.

Het is ons ieder jaar gelukt om een 4/5-sterren hotel te boeken dat op loopafstand is van de heilige Moskeeën, zowel in Mekka als in Medina. En ook dit jaar willen wij deze traditie voortzetten om het jullie zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk te maken.

Voor contact of meer informatie verwijzen wij u door naar de website van Mekka-Reizen. U kunt natuurlijk ook telefonisch bellen naar de volgende nummers 070-3881257 (al-Yaqeen) en 010-2121084 / 06-12067306 (Mekka-Reizen).

Team al-Yaqeen 31 januari 2013