cOemrah-reis december 2015!

4964

Al-Yaqeen organiseert in december weer de inmiddels welbekende cOemrah-reis in samenwerking met Mekka-Reizen. Ook dit jaar boordevol educatie, plezier en broeder- en zusterschap.

Al jarenlang worden deze gezegende reizen georganiseerd en gaan er telkens tientallen broeders en zusters mee. Dat deze reis nu zelfs twee keer in één jaar wordt georganiseerd, getuigt van de vraag ernaar en de groeiende bekendheid ervan.

Een reis met onvergetelijke ervaringen en bijzondere herinneringen. Vele honderden zijn er voorgegaan en hebben hun reis ervaren als een droomreis: één die je minstens één keer in je leven moet hebben meegemaakt.

Wil jij in december aanstaande ook van de partij zijn en deze droomreis samen met ons meemaken? Boek dan vóór 30 november 2015 je reis. Ga hiervoor naar de website van Mekka-Reizen en vraag om het al-Yaqeen-pakket. Wees er snel bij, want vol is vol!

Voor meer informatie en wat te verwachten, bekijk de flyer. Ook is er een blogverslag gemaakt van één van deze cOemrah-reizen.

Team al-Yaqeen
31 oktober 2015