cOemrah-reis meivakantie 2016!

5907

Het is weer bijna meivakantie. En dat betekent dat onze cOemrah-reis weer voor de deur staat! Het jaarlijkse uitje dat al-Yaqeen i.s.m. Mekka-Reizen organiseert.

Samen met Mekka-Reizen streven wij er altijd naar om onze medereizigers een goede dienstverlening te leveren waarbij begeleiding, persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een reis voor klein en groot waarbij de cOemrah centraal staat en gecombineerd wordt met excursies, lezingen en recreatie.

Begrip

Onze cOemrah-reizen zijn, met dank aan Allah, een begrip in Nederland geworden en onze reisgenoten zijn altijd super enthousiast wanneer ze geweest zijn, en blijven de vurige wens koesteren de cOemrah nog eens met ons mee te maken.

Wat kun je verwachten?

Het verblijf is van 26 april tot en met 8 mei 2016. We logeren in een 5-sterren hotel en de prijzen zijn:

–       €1.750,- voor een vierpersoonskamer
–       €1.850,- voor een driepersoonskamer
–       €1.950,- voor een tweepersoonskamer

De religieuze begeleiding wordt verzorgd door Imam Aboe Ismail. De reis bestaat uit uitjes, excursies en nog veel meer speciaals! Alle reisgenoten hebben de mogelijkheid om de vrijdagpreken in zowel Mekka als Medina bij te wonen in de gewijde moskeeën. Alle info staat ook op onze flyer.

Korting!

En ben je één van onze Dacwah-dragers of 1000-dragers (van stichting as-Soennah), dan kun je profiteren van €100,- boekingskorting! Dus boek gauw via Mekka-Reizen.

Voor contact of andere informatie verwijzen wij je door naar de website van Mekka-Reizen. Je kunt natuurlijk ook naar ze bellen op de nummers 010-212 1084 of 06-184 77 184. Of mailen naar: info@mekka-reizen.com

Team al-Yaqeen
7 maart 2016