cOemrah-vakantie 2015!

4124

De meivakantie staat weer voor de deur en dat betekent dat we weer op cOemrah-reis gaan! Het jaarlijkse uitje dat al-Yaqeen i.s.m. Mekka-Reizen organiseert.

Samen met de broeders van Mekka-Reizen streven wij er altijd naar om onze mensen een goede dienstverlening te leveren waarbij begeleiding, persoonlijke aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Een reis voor klein en groot waarbij de cOemrah gecombineerd wordt met excursies, lezingen en recreatie. Voor de religieuze begeleiding is vanuit al-Yaqeen Aboe Ismail als verantwoordelijke aangesteld. Mekka-Reizen verzorgt de administratieve afhandeling.

Begrip

Onze cOemrah-reizen zijn met dank aan Allah een begrip in Nederland geworden en onze reisgenoten zijn altijd laaiend enthousiast wanneer ze geweest zijn, en blijven de vurige wens koesteren de cOemrah nog eens met ons mee te maken.

Kom je mee?

Wil jij ook een onvergetelijke cOemrah-reis met ons meemaken? Boek dan nu gauw je tickets bij Mekka-Reizen en meld dat je voor de al-Yaqeen cOemrah-reis gaat. Wat de prijzen zoal zijn, vind je in deze flyer. Wil je minder geld besteden aan een hotel, dan is daar ook een optie voor middels het goedkopere pakket. Het enige verschil is het hotel, voor de rest blijf je deel uitmaken van de groep en doe je gewoon mee met de cOemrah, excursies en lezingen. Met het goedkopere pakket verblijf je in een 4-sterren hotel, met het normale pakket in een 5-sterren hotel.

Voor een blogverslag van een eerdere reis, kun je gaan naar: http://blog.al-yaqeen.com/

Voor contact of andere informatie verwijzen wij je door naar de website van Mekka-Reizen. Je kunt natuurlijk ook naar ze bellen op de nummers 010-2121084 of 06-12067306.

Team al-Yaqeen
12 maart 2015