Mini-conferentie: “Mohammed (vrede zij met hem) kent zijn gelijke niet”

1376

Morgen, zondag 1 november, organiseert stichting as-Soennah en Team al-Yaqeen een mini-conferentie over de persoon die zijn gelijke niet kent, namelijk de profeet Mohammed (vrede zij met hem).

De recente gebeurtenissen maken duidelijk dat er veel misverstanden zijn over de Profeet (vrede zij met hem) en dat het nodig is zijn ware verhaal toegankelijk te maken. Gedurende deze dag zullen we daarom na het Dhoehr, ʿAsr en Maghrib gebed licht werpen op het leven van deze grootse man die de loop van de geschiedenis heeft veranderd. De man wiens naam verheven is en voor wie de liefde alleen maar sterker wordt als je hem beter leert kennen.

Aanmelden

Vanwege de huidige situatie is de conferentie in de moskee slechts te bezoeken door broeders en zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wil jij je aanmelden? Schrijf je dan in voor het bijwonen van het gebed in de moskee. Slechts na inschrijving is het mogelijk de lezingen bij te wonen die meteen na de gebeden zullen plaatsvinden.

Uiteraard houden we ons aan de RIVM richtlijnen. We willen een ieder op het hart drukken deze richtlijnen in acht te nemen en de aanwijzingen van de organisatie te volgen.

Online

Wil jij de conferentie volgen maar is het niet mogelijk de moskee te bezoeken? Niet getreurd. Alle lezingen zullen ook live te volgen zijn via de facebookpagina van al-Yaqeen.

Wij verheugen ons om morgen samen met jullie te besteden aan de belangrijkste persoon in ons leven, namelijk Mohammed (vrede zij met hem).

Wij wensen een ieder een inspirerende dag toe.

Team al-Yaqeen