Conferentie: “Profeet Mohamed (vrede zij met hem), geliefder dan mijzelf”

3235

In een zeer tumultueus jaar is het ons een genoegen aan te kondigen dat wij van 24 tot en met 27 december 2020 een meertalige conferentie zullen organiseren.

We zijn zeer verheugd dat de hele conferentie in het teken zal staan van het thema “Profeet Mohamed (vrede zij met hem), geliefder dan mijzelf”.

In alle facetten van zijn leven was, is en blijft hij een geweldig voorbeeld. Zijn uitmuntende kwaliteiten en eigenschappen, mooie woorden, vredelievendheid, bescheidenheid, leiderschapskwaliteiten, adviezen, etc. Een ieder verdient het om kennis te maken met de beste persoon die ooit op aarde heeft rondgelopen.

Met de Wil van Allah zal het programma van de conferentie o.a. bestaan uit (ochtend)lessen, lezingen en panels met sprekers uit binnen- en buitenland die hun kennis zullen delen in het Nederlands, Arabisch en Riffijns.

De conferentie is zowel voor broeders als zusters toegankelijk. Echter is deze vanwege de huidige situatie slechts te bezoeken na aanmelding en zijn er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Het complete programma van de conferentie zal spoedig worden bekendgemaakt, inshaa’ Allah.

Stichting as-Soennah