Dag voor de Ouderen: Geniet van je leven

4098

Zondag 25 maart aanstaande organiseren wij weer een dag speciaal voor onze ouderen. Deze keer met het thema: Geniet van je leven. De voertaal zal Riffijns zijn.

Als ouder heb je een hoop meegemaakt. Je huwelijk heeft zijn ups en downs gekend, je kinderen zijn groot geworden en misschien al het huis uit, en soms begin je al ouderdomskwaaltjes te bemerken aan je lichaam.

Hoe het ook zij en wat je ook meemaakt, alles dienen we vanuit het perspectief van het geloof te benaderen. Want voor ieder onderwerp in het leven heeft de Islam wel een antwoord. Dit maakt dan ook dat je je minder zorgen zal maken over al datgene wat op je pad komt. Geniet dus van het leven!

Op deze Dag voor de Ouderen zullen Sheikh Nourdine Talhaoui en Sheikh Ahmed Talib in het Riffijns onze ouderen toespreken in lezingen over dit onderwerp. Direct na het ʿAsr gebed, rond de klok van 16:30u, begint deze veelbelovende avond en is iedereen van harte welkom om hier bij te zijn. Uiteraard, zoals gewoonlijk, in onze moskee aan de Fruitweg 5 in Den Haag.

Er zal gelegenheid zijn voor een babbeltje en gezelligheid, en er is wat eten en drinken. Dus neem vrienden en familie mee!

Bestuur stichting as-Soennah en
Team al-Yaqeen
2 maart 2018