De 100ste!

19227

Sinds jaar en dag vinden veel geïnteresseerde niet-moslims de weg naar Stichting as-Soennah met vragen over de Islam. Via onze website (al-Yaqeen.com), per email en per telefoon maar ook fysiek. Zo hebben er dit jaar ruim 300 gesprekken plaatsgevonden met personen die graag meer informatie wensten over ons prachtige geloof.

Ook maken velen daadwerkelijk de gang naar onze moskee om de Islam binnen te treden. Vandaag hadden wij de eer om de 100ste persoon van het jaar 2022 te verwelkomen in de Islam en in onze armen te sluiten. Alleen al in de maand december was dit bij 15 personen het geval! Alle lof komt Allah toe!

In deze tijd waarin velen op zoek gaan naar geluk en het doel van het leven, is het hartverwarmend om te zien dat zowel mannen als vrouwen van jong tot oud, van verschillende afkomsten en verschillende posities in de maatschappij hun geluk en zingeving vinden in de Islam.

Elke bekeerling bij onze stichting wordt voorzien van een bekeerlingenpakket ter waarde van € 100. Uiteraard stopt onze verantwoordelijkheid hier niet. Wij begeleiden hen ook na de bekering om hun weg te vinden in de Islam. Dit beperkt zich overigens niet tot ‘onze eigen’ bekeerlingen maar is ook van toepassing op bekeerlingen die de Islam elders zijn binnengetreden dan bij onze stichting.

Wij vragen Allah om een ieder standvastig te maken op Zijn Pad en tot goede ambassadeurs van Zijn geloof. Moge velen hen in deze stap volgen.

Stichting as-Soennah