De laatste kans!

4807
Morgen, donderdag 24 juli, houden we traditiegetrouw een grote benefietavond voor het aflossen van de laatste schulden van de moskee. De afgelopen jaren hebben we met z'n allen hoogtes bereikt die niet eerder bereikt werden bij inzamelingsacties voor moskeeën. Dit jaar willen we met jullie hulp dit record weer verbreken en de Ramadan afsluiten met een schuldenvrije moskee!

Het is voor ons allen de laatste kans om te doneren ten behoeve van de bouw(schuld) van de moskee. Iedereen weet dat wie voor Allah een moskee bouwt, dat Allah voor hem een huis in het Paradijs zal bouwen. En wie zou deze beloning niet willen? Deze en meerdere beloningen vallen te behalen bij het doneren aan onze moskee.

Da'wah

Ook zal er ingezameld worden ten behoeve van de Da'wah waar onze moskee, en met name al-Yaqeen, bekend om staan. De afgelopen maand zijn onze bezoekers geïnformeerd over welke Da'wah-activiteiten wij allemaal verrichten. En dit is waar jullie geld altijd naartoe gaat als je ons financieel steunt voor de Da'wah. Je geld is altijd goed besteed, daar staan wij garant voor, en jij dingt mee in de beloningen die hiermee gepaard gaan. Voor iedere persoon die bijv. bekeert of meer kennis opdoet over het geloof, zal jij een ongekende beloning bij Allah verkrijgen.

Kortom, morgen dus dit en meer op onze grote benefietdag ten behoeve van een schuldenvrije moskee en de Da'wah. Kijk vanaf Salaat ul-'Asr live mee of kom gewoon gezellig in onze moskee alles live meemaken. Het belooft een gezellige, ontspannen en vooral baatvolle avond te worden waarin we allemaal ons weer van onze beste kant laten zien. In navolging van de Profeet (vrede zij met hem) die zich in de laatste dagen van de Ramadan altijd extra inspande in aanbidding tot zijn Heer!

 
Bestuur moskee as-Soennah en
Team al-Yaqeen

23 juli 2014