|
18:06
Den Haag | cAsr
gebedstijdMiddel 13gebedstijd
Middel 7
03:48
Middel 6
05:18
Middel 5
13:49
Middel 2
18:06
Middel 4
22:06
Middel 3
23:35
Alle gebedstijden
De laatste tien nachten beleef je bij al-Yaqeen

De laatste tien dagen van de Ramadan zijn ingegaan. Dat betekent dat we ons nu in de periode bevinden waarin de Profeet Mohammed (vrede zij met hem) zijn uiterste best deed in zijn aanbiddingen en deze intensiveerde. Deze Soennah houden wij in leven door ook deze laatste tien dagen onze Daʿwah te intensiveren. En dat begint vannacht al!

Iedere nacht Ramadan Zittingen

Iedere nacht in deze laatste tien nachten houden wij Ramadan Zittingen. Deze zijn live te volgen via ons Facebook kanaal, Youtube en website. Een vast panel van onze sprekers zal hierin afwisselend met deskundigen gaan spreken over hun vakgebied. Met welk doel?

Verandering!

Om van onszelf betere moslims te maken. Wij willen deze deskundigen vragen wat ervoor nodig is om ons te beteren. Van binnen en van buiten! Op fysiek gebied, maar ook spiritueel, in houding, gedrag en in relaties. Hoe kunnen wij onszelf beteren op al deze gebieden?

Het worden leerzame Zittingen die zeker de moeite waard zijn om te volgen. En de deskundigen die wij uitnodigen, zullen niet de minste zijn. Dus het is nog handiger als je hierbij ook je aantekeningen neemt!

Jouw casus laten behandelen?

Het is ook mogelijk om iets wat jij in je leven graag beteren wilt, met de deskundigen te bespreken. Heb jij al iets waarvan jij denkt dat je daarin tips goed kunt gebruiken? Mail ons je verhaal dan via info@al-yaqeen.com en wie weet jouw casus in de uitzending en kun jij live in gesprek met de deskundige!

De nachten worden dus gevuld met het opdoen van kennis en het beteren van onszelf. Enkele van de beste aanbiddingen die de moslim kan doen. De Profeet (vrede zij met hem) heeft ons te kennen gegeven dat goed gedrag het zwaarst zal wegen op de Dag des Oordeels. Reden te meer om ons gedrag in al haar vormen en tegenover iedereen te beteren.

Team al-Yaqeen

Share this...
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter