“Dit is de mooiste dag van mijn leven!”

21010

Regelmatig krijgen wij de eer personen te mogen begeleiden hun intrede te maken tot de Islam en hun bekering te faciliteren. Elk van hen is speciaal en uniek omdat Allah hen heeft geleid naar het licht van de Islam.

Maar soms ontmoeten we wel heel bijzondere personen. Zo ook afgelopen vrijdag toen wij een afspraak hadden met een 81 jarige mevrouw die niet kon wachten de Islam binnen te treden en die ons had gevraagd bij haar langs te komen.

Met een grote glimlach sprak zij in volle overtuiging de geloofsgetuigenis uit en verklaarde dat niets en niemand het recht heeft aanbeden te worden behalve Allah en dat Mohammed (vrede zij met hem) Zijn boodschapper is.

De zuster vertelde vanwege de zenuwen de hele nacht niet te hebben kunnen slapen.  Zo vertelde zij: “Sinds vandaag ben ik moslim geworden. Het is vandaag de zeventiende. Ik kon de hele nacht haast niet slapen maar ik ben zo blij! Ik ben zo blij!”

Met een leeftijd van 81 jaar gaf zij aan dat de dag dat zij moslim werd de mooiste dag van haar leven was, zeggende: “Dit is de mooiste dag van mijn leven!”

Moge Allah onze zuster  en de vele andere bekeerde broeders en zusters standvastig maken op Zijn Pad.

Team al-Yaqeen