Download nu onze compleet vernieuwde App!

13909

Met grote vreugde en een slaak van opluchting na hard gezwoeg, kondigen we aan dat onze geheel vernieuwde al-Yaqeen App nu beschikbaar is! Zowel voor iOS als voor Android is hij te downloaden via respectievelijk de App Store en de Play Store.

What's new?

Los van de geheel nieuwe look en de al bestaande functies in de vorige versies, kent de nieuwe App nog veel andere nieuwe snufjes. Zo zit er nu bijvoorbeeld de Qiblah Kompas in. Altijd handig om te weten welke richting je op moet bidden. Audiobestanden van de lezingen kun je nu downloaden, zodat je deze altijd lokaal kunt beluisteren zonder gebruik van internet. En ook zie je op Maps een locatiemap van de plek waar onze volgende evenementen plaatsvinden. Dit en nog veel meer snufjes worden je aangeboden in onze nieuwe App. Probeer ze uit!

Download de App hier

Wil je de App downloaden voor iOS, klik dan hier. Had je de oude versie op de Android al? Verwijder die dan eerst en download daarna de nieuwe geüpdatete versie hier.

Dacwahdragers

Wederom, en we blijven ze in de spotlights zetten, danken we onze trouwe Dacwahdragers voor het financieel steunen van dit soort Dacwah-projecten. Grootse projecten waar we op gebied van Dacwah grote stappen vooruit kunnen maken en exclusief, innovatief en trendsettend blijven. Ook deel uit maken van deze unieke groep? Word dan ook een Dacwahdrager en klik hier. Moge Allah iedereen rijkelijk belonen die een aandeel heeft in het tot stand komen van deze nieuwe en fantastische App!

Team al-Yaqeen
Uw brug naar kennis

21 september 2015