Dua4Kids Competitie!

7014

Het is al een tijdje geleden dat wij ons Dua4Kids pakket hebben uitgebracht. In de tussentijd hebben onze kindjes flink in het Dua-boekje ervan kunnen duiken en de belangrijkste smeekbeden kunnen leren. Hoe goed ze erin zijn geworden, willen we graag testen. En daarom organiseren wij een Dua4Kids-Competitie waarin mooie prijzen te winnen zijn!

Wanneer en voor wie?

Op zaterdag 28 januari 2017 gaan we in shaa’ Allaah dit evenement houden. De deelnemertjes zullen in toernooivorm getoetst worden op hun Hifdh, uitspraak en eventueel vertaling van de smeekgebeden uit ons boekje Dua4Kids. Zowel jongens als meisjes van 6 tot en met 12 jaar kunnen zich door hun ouders/verzorgers laten inschrijven.

Categorie indeling

De categorieën die op die dag zullen worden ingedeeld voor zowel de jongens als de meisjes zijn:

  • Categorie 1: 6 en 7 jaar (inschrijfformulier jongens / inschrijfformulier meisjes)
  • Categorie 2: 8 en 9 jaar (inschrijfformulier jongens / inschrijfformulier meisjes)
  • Categorie 3: 10 t/m 12 jaar (inschrijfformulier jongens / inschrijfformulier meisjes)

Je kunt je kind(eren) meteen in de betreffende categorie inschrijven. Let wel: er wordt beeldmateriaal gemaakt tijdens het evenement.

Prijzen

Er vallen leuke prijzen te winnen voor de beste deelnemers, dus laat ze nu alvast beginnen het hele boekje goed te leren, en wie weet valt jouw kind in de prijzen! Ze hebben een kleine 7 weken de tijd om te leren; een goed begin is het halve werk! Zet ‘m op en tot 28 januari!

Team al-Yaqeen
13 december 2016