Een veilige buurt met Oud & Nieuw

18647

Ook dit jaar gaat afdeling Al-Hidayah van stichting As-Soennah zich inzetten voor een veilig Oud & Nieuw. Zorg dragen voor onze gemeenschap en onze omgeving is een verantwoordelijkheid die Allah, de Verhevene, ons toevertrouwd heeft. Op deze avond zullen voor jongeren diverse activiteiten georganiseerd worden in het oude schoolgebouw 'Het Startpunt'. Verder gaan we natuurlijk surveilleren in de wijk. Laten we ook dit jaar er een succes van maken.

Daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Kom naar Den Haag in de nacht van Oud & Nieuw en help ons de buurt veilig te houden. De vrijwilligers zullen zich verzamelen om 21:00 uur in de garage van moskee as-Soennah. Vervolgens zal er tot 02:00 gesurveilleerd worden. Voor eten en drinken zal gezorgd worden. Eind januari zal er een terugkomdag georganiseerd worden voor alle vrijwilligers. Op deze avond zullen er tevens VVV-bonnen uitgereikt worden aan alle vrijwilligers.

Bij interesse ben je morgen van harte welkom om 21:00 uur in onze garage aan de Fruitweg 5 te Den Haag. Op de avond zelf zal je ingedeeld worden.

Voor al je vragen zijn wij bereikbaar op info@al-hidayah.nl of 06-19506704.

Al-Hidayah
30 december 2014