Eerste ‘al-Yaqeen on tour’ een succes!

3345

Het zit er alweer op. De eerste al-Yaqeen on tour is achter de rug. Als we het van onze bezoekers mogen vernemen, was het een leuke, interactieve en leerzame middag. Een zitting anders dan de andere op een meer academisch niveau. Het smaakt dus naar meer…

We danken in eerste instantie Allah voor het succes van gisteren. We danken daarnaast alle bezoekers en de vrijwilligers, en vooral onze nieuwe Dacwah-dragers. Jullie donaties gaan weer een mooie bestemming krijgen waar we allemaal de vruchten van zullen plukken in het Hiernamaals.

In het bijzonder danken wij Dawahgroep Utrecht voor hun voorbereidend werk, Islaam-tv voor de vastlegging op beeld en geluid en de broeders en zusters van Team al-Yaqeen.

Tot slot gaat onze speciale dank uit aan broeders Iliass el Haddioui, Salahuddin Benchiki en imam Aboe Ismail voor hun inbreng vandaag. Zij hebben met name tijdens het panelgesprek en interactie met het publiek een leuke wending weten te geven aan deze islamitische zitting. We zullen dit concept dus evalueren, verder ontwikkelen en vaker gebruiken in shaa Allaah.

Dus tot de volgende keer. Heb je een voorkeur voor elke stad jij wilt dat wij komen? Laat het ons weten!

Team al-Yaqeen
5 december 2016