Geef een gratis Koran weg!

4877

Stichting as-Soennah en Team al-Yaqeen houden in de resterende dagen van de maand Ramadan een Koran-actie. Deze actie houdt in dat jij een gratis Koran mag weggeven ter waarde van €25! Het gaat hier om het boek van Aboe Ismail en studenten: 'Interpretatie van de betekenissen van de Koran'.

De Ramadan is de maand van de Koran. Maar veel van onze moslimbroeders en -zusters beheersen de Arabische taal niet en missen dus de mooie betekenissen van het Woord van Allah. Het is dan een uitgelezen kans voor hun om de interpretatie van de betekenissen van de Koran te lezen. Maar wat als niet iedereen (financieel) in staat is om er één aan te schaffen?

Wat moet je doen?

Schrijf ons jouw motivering waarom jij vindt dat één van jouw bekenden, vrienden of familieleden een gratis Koranvertaling zou moeten krijgen. De beste motivatie wint en krijgt van ons een gratis Koranvertaling toegestuurd welke hij/zij aan zijn naaste, voor wie de motivatie geschreven is, mag geven.

Twee keer per week wordt er een prijswinnaar uitgekozen en wordt zijn/haar geschreven tekst op onze website geplaatst!

Stuur jouw motivatiebrief naar info@al-yaqeen.com en sleep deze prachtige prijs binnen waar voor jou nog vele Beloningen (van Allah) aan vast zitten!

Bestuur stichting as-Soennah en
Team al-Yaqeen

8 juli 2014