Geslaagde Meidenmiddag 2018!

2214

Het was voor ons weer duidelijk hoe geweldig onze kinderen uit onze gemeenschap zijn! Met veel enthousiasme en blijdschap hebben meiden van 7 t/m 10 jaar gisteren meegedaan aan onze eerste Meidenmiddag met als thema ‘Vriendschap’.

Hun gezelligheid, spontaniteit en leergierigheid zorgden voor een superleuke dag!

De meiden hebben ontzettend veel geleerd en samen veel lol gehad. Vrienden hebben is een gunst. Als je de juiste vrienden hebt, kun je bij Allah hoger in rang komen. En door te leren van de vriendschappen tussen de Profeet (vrede zij met hem) en zijn metgezellen kun je meer uit je vriendschappen halen. Dit was de boodschap van de Meidenmiddag en wij hopen dat de meiden dit de rest van hun leven met zich mee zullen dragen.

Wij willen alle meiden hartelijk bedanken voor hun aanwezigheid. Jullie hebben ons meer energie gegeven en wij hopen meer voor jullie te kunnen organiseren!

Moge Allah jullie beschermen en jullie gezond en gelukkig houden!

Zusters al-Yaqeen

 

Vond jij deze activiteit een leuk idee of had je graag gezien dat er meerdere meiden mee konden doen? Meld je aan als vrijwilligster zodat we meer kunnen doen! Jouw hulp hebben wij namelijk hard nodig! Mail naar actief.zuster@al-yaqeen.com en versterk ons team!