Haatkrant gaat weer een stap verder

4509

Vandaag kopt haatkrant De Telegraaf in één van haar artikelen " ’Allahoe akbar’ in de achtbaan ". Het artikel gaat over een presentator van het programma Willem Wever, Ajouad El Miloudi, die tijdens een wilde achtbaanrit 'Allaahoe akbar' riep. De Telegraaf vindt dit een krantenartikel waard en bestempelt de uitspraak als 'controversieel'.

Er is geen diepte laag genoeg voor de Telegraaf om in te zinken, als het maar de Islam negatief belicht. De woorden 'Allaahoe akbar' worden miljoenen malen, ieder moment van de dag, wereldwijd geroepen door alle moslims! En het betekent niets anders dan: Allah is de Grootste. Iets wat de Telegraaf-medewerkers kennelijk niet willen beseffen, laat staan in geloven.

Er is niets controversieels aan deze uitspraak. Het is een uitspraak waar moslims zich mee identificeren op ieder moment van de dag.

Bewering gaat PVV zelfs te ver

Zelfs de PVV, die iedere gelegenheid maar al te graag aangrijpt om moslims te bashen, kan niks met deze opgeworpen bal. Een woordvoerster van uitzender KRO-NCRV windt er geen doekjes om heen en maakt duidelijk aan haatkrant De Telegraaf dat Allaahoe akbar helemaal geen beladen term is. De uitzending is hier terug te zien.

Bron: Telegraaf.nl

Team al-Yaqeen
12 mei 2015