Help ons het doel te bereiken

3515

Eindelijk is het zover. Er is met onze aankondiging voor deze live uitzending een hoop spanning en sensatie veroorzaakt. Dat vinden wij alleen maar mooi, want het gaat om een gewichtige zaak!

Corona veroorzaakt lege moskeeën

In deze tijden van Corona zijn wij allemaal genoodzaakt de moskee niet te bezoeken. En dat doet ons pijn. Maar waarom nemen we er niet het beste van? Juist in deze tijden dat de moskee leeg is, is het bij uitstek de beste tijd om te investeren in de renovatie en vernieuwing ervan. Daarom zijn wij onder meer van plan om een nieuw tapijt en een nieuw trappenhuis te laten maken.

Heropening van de moskee

Wanneer jullie dan de moskee weer mogen bezoeken bij de heropening, dan zullen we met z’n allen een heel nieuwe moskee mogen binnentreden, met hopelijk ook een feestelijke opening erbij. En hoe mooi is het dan om te weten dat jij ook beloond wordt voor iedereen die bidt in de nieuwe ruimtes, omdat jij daarin geïnvesteerd hebt?!

Doneer dus mee via deze link: https://al-yaqeen.com/tapijt/ en help ons het doel te bereiken.

Bestuur stichting as-Soennah en
Team al-Yaqeen

PS: De moskee wordt wekelijks door duizenden mensen bezocht!

Wat valt er allemaal onder apps en techniek?

Hieronder vallen onze:

  • Website
  • Telefonie
  • Mail
  • Apps
  • Social media

Onze website trok in 2019 zo’n 1,6 miljoen unieke bezoekers die bij elkaar 5,3 miljoen keer onze site bezochten. Vorig jaar Ramadan alleen al trok 410.000 bezoekers. Onze site bevat ruim 2.200 beantwoorde vragen en 1.100 artikelen. Verder ontvangen wij zo’n 500 e-mails per maand die wij beantwoorden. Telefoontjes en social media die wij onderhouden met tienduizenden volgers. En ook willen we onze apps weer nieuw leven in blazen.

Verder worden onze filmpjes, live uitzendingen, lessen en lezingen opgenomen met hoogkwalitatief apparatuur om jullie het beste resultaat te bieden.

Doneer dus mee en help de Da’wah naar een hoger niveau te tillen: https://www.al-yaqeen.com

Team al-Yaqeen