Helpende hand aan slachtoffers brand Wouwermanstraat Den Haag

1161

Vandaag zijn wij opgeschrikt met het verschrikkelijke nieuws over een grote brand in de Wouwermanstraat in Den Haag waarbij tientallen huizen onbewoonbaar zijn verklaard en ook moskee El Fath niet is ontzien.

Deze brand, in de nabijheid van onze stichting, heeft mensen uit hun huis verdreven. Veel persoonlijke bezittingen zijn verloren gegaan, woningen zijn verwoest en veel mensen zien jaren inspanningen in rook opgaan.

Als buren willen wij graag een helpende hand bieden en iets voor de getroffenen betekenen waar dit mogelijk is. Onze Profeet Mohammed (vrede zij met hem) heeft immers gezegd: “Wie in Allah en de Laatste Dag gelooft, dient zijn buurman op een goede wijze te behandelen.”

(al-Boekhaarie en Moeslim)

Daarom biedt stichting as-Soennah haar hulp én ruimte aan waar dit gewenst is aan een ieder die getroffen is door deze brand. Kunnen wij iets voor iemand betekenen, schroom dan niet om contact op te nemen met Abdelhamid Taheri (06-24751589) of Kamal Rahaoui (06-14232290). Wij kunnen dan samen bekijken wat de behoefte is en wat wij hierin kunnen betekenen.

Wij wensen een ieder veel sterkte toe.

Stichting as-Soennah

20 mei 2021